PINOKKIO ODIJK

PINOKKIO ODIJK Kampioen In De Regio - 16 Jaar Succesvol!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1335 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pinokkio Odijk. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 10:07 Good service. Food was hot when it arrived. Delivered exactly as ordered and tasted great! Driver (who is also the owner) was very friendly and polite.
14 sep 2022 om 21:39 De pizza's waren lekker warm, iets te lang gebakken, goed van smaak, maar de aangekondigde bezorgtijd werd met ruim twintig minuten overschreden. Meer dan anderhalf uur na bestelling geleverd. Telefonisch niet bereikbaar, zeker heel erg druk.
11 sep 2022 om 18:38 Niet lekker en ze waren te laat
4 sep 2022 om 10:29 Eten koud slecht en klopt niet. Bezorger leek wel dronken. Gebeld zowel als met bezorger als het bedrijfs telefoon nummer. Krijg te horen is niet anders ben druk... hele nacht in mn vriendin ziek geweest van dit eten.. en wat onvriendelijk zijn ze
4 sep 2022 om 5:50 We hadden 3 pizzas besteld 1 fristi en 1 redbull. De pizza waren droog koud en erg zout. De redbull is opgedronken door de bezorger. Nu nog het grooste probleem er stond dat we tussen de 45 en 70 min zouden moeten wacht uiteindelijk was dit 2,5 uur.
21 aug 2022 om 8:57 Bezorging te laat, bezorger kon het huis niet vinden. Het eten was super zout en de salami was super vies. Er mistte een stuk deeg het leek alsof de bezorger dat zelf had gegeten. En we hadden pizza mozzarella besteld en we hadden pizza salami gekreg
20 aug 2022 om 14:03 Over het algemeen ben ik tevreden met de kwaliteit. Behalve, afgelopen half jaar is de friet half gebakken. Willen jullie aub de friet goed doorbakken! Bezorging is zoals altijd top!
16 aug 2022 om 22:56 Wij zijn altijd heel tevreden over de pizza's hier... pizza Pinokkia is onze favoriet :)
11 aug 2022 om 0:07 Erg slecht hadden Turkse pizza maar er zat niks op geen knoflook gekregen bestel niet niet meer
6 aug 2022 om 9:43 bezorging en kwaliteit onvoldoende,bij bezorging klopte de bestelling niet, werd later rechtgezet. Bij shoarma met friet lag de friet onder in het bakje daarboven op de shoarma met gesmolten kaas,de friet was daardoor slap en klef zoals de rest.
5 aug 2022 om 10:45 Sorry het was met nog 1 bedrijf die open was voor bezorgen. Het duurde best lang en dat om 23.35 besteld En dan het broodje tonijn met kaas was echt een 8 maar de pizza nou dat was een 4 plus water vergeten
5 aug 2022 om 1:34 I didn’t get my order