PINOKKIO ODIJK

PINOKKIO ODIJK Kampioen In De Regio - 13 Jaar Succesvol!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 927 beoordelingen
6 aug 2019 om 0:14 Had lasagne besteld. Zag eruit alsof het al 3 maanden klaarlag in het bakje. Ontevreden naar de zaak gebeld, vervolgens hingen zij op omdat ze niet met een oplossing wilden komen. Erg slechte ervaring.
4 aug 2019 om 23:05 Eten koud, duurde Lang!
29 jul 2019 om 13:24 Ze bevestigen je bestelling niet dus je zit in onzekerheid te wachten voor 1.5 uur(!) Eten was koud. 1 van de 2 pizza is opgegeten en diegene zat gelijk op de wc met buikpijn de hele dag. Pizza smaakte zout/naar karton en was koud. Niet hier bestellen!
28 jul 2019 om 1:29 Wat is dit voor een bedrijf? Het duurde 2uur voor de levering, vervolgens was alles koud en smerig! Heb contact opgenomen en wou er niks van horen en zei dat ik het moest eten anders hij naar mn adres kwam, alles is opgenomen op beeld!!!
26 jul 2019 om 20:14 Altijd goed te te eten
23 jul 2019 om 21:08 Stond dat de bezorging langer dan 60 minuten zou duren en voordat ik het wist stond er al een hele vriendelijke bezorger aan de deur! Snel bezorgd en lekker eten!
21 jul 2019 om 19:53 Lekker eten goede smaak
21 jul 2019 om 2:49 mn pizza was misvormd en niet eens gesneden
16 jul 2019 om 10:02 Vreselijkste restaurant ooit. kapsalon besteld 1. Koud 2. Slappe friet 3. Geen sla tomaat niks. Pizza was niet goed gaar. Hebben gebeld en hij zei ach is nu een beetje ver om sla te brengen he. En hing op. Eigenaar loopt vaak op sokken door restaurant.
9 jul 2019 om 19:32 Best pizza
7 jul 2019 om 19:43 Wij hebben precies 2 uur op het eten gewacht!!!
5 jul 2019 om 0:32 2,5 uur gewacht op pizza's waarvan gezegd dat ze er binnen 45 minuten waren. Toen we ze uiteindelijk alsnog kregen was de pizza lauw, de bodem van karton. Bijzonder slecht eten met onwijs slechte service