PINOKKIO ODIJK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1375 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pinokkio Odijk. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 10:58 Prima!
21 jan 2023 om 20:03 Allereeerst een uur te laat NA afgesproken tijd en ook nog s niet compleet!!! Grote mix schotel.maar GEEN shaslick, GEEN kebab en daarbovenop alles smaakte hetzelfde en de shoarma was platgestampt gehakt. Korrtom NOOIT MEER
19 jan 2023 om 13:26 Was heerlijk
8 jan 2023 om 17:42 Zeer slechte sparibs !! Met een klacht kon ik niet terecht want de telefoon was naast de hoorn ik ben toen naar mnr pinokio gereden om mij eten te kunne terug te brenge en dat ik me geld terug wou dat kon weer niet etc verhonger nog liever !! Bizar
3 jan 2023 om 10:32 Afgelopen weekend voor meer dan 200 euro besteld maar niet alles werd geleverd. Aan de telefoon werd ik ervan beschuldigd dat ik gratis eten probeerde te krijgen. Ik raad iedereen aan hier nooit maar dan ook nooit te bestellen!
31 dec 2022 om 1:22 Grote bestelling gedaan, maar nooit meer.
27 dec 2022 om 7:09 Bezorging duurde meer dan 2 uur. Paar keer gebeld, geen gehoor.
24 dec 2022 om 2:26 Zit al 2 uur te wachten. Nog niks.
24 dec 2022 om 2:22 Eten kwam erg laat. Eten was erg zout. Hier niet bestellen 's nachts
24 dec 2022 om 1:41 2 uur gewacht, gebeld naar restaurant onbeschoft te woord gestaan was druk onderweg hangt op. Bezorger kon het niet vinden, daarna ook erg onbeschoft!! Eten lauw warm 3 stukjes doner in een doner schotel…en een droge taaie doorbakken t-bone steak.
24 dec 2022 om 0:09 Heerlijk eten.
21 dec 2022 om 15:05 Supersnel en zelfs warm. De wonderen zijn de wereld nog niet uit